Esentepe, Uğur Cd. No:27 Kartal +(90) 444 56 93 info@alfaomegaworld.com
2021 Yılında Taşımacılık Sektörü
Blog

2021 Yılında Taşımacılık Sektörü

2021 Yılında Taşımacılık Sektörü yeni yıl beklentileri, tehlikeler, avantajlar ve yenilikler neler olacak? 2021 lojistik ve taşımacılık sektörü için yenilikler neler? 2021 uluslararası nakliyat çözümlerinde bizleri neler bekliyor.

Pandemi döneminde; 2020 yılı sektörün daralması, uluslararası seyahat engeli ile geçen bir yıl sonrası yeni yılda pandemi etkilerinin azalması ile gelecek yılın pozitif olması beklentisi içerisinde çalışmaktayız.

Lojistik Sektörü 2021

Uluslararası lojistik çözümleri, özellikle salgın döneminde pandemi koşullarına uyum ile hijyen kurallarına daha fazla dikkat edilecek şekilde düzenlendi. Araçların gümrük işlemlerinde dezenfekte edilmesi, personellerin hijyen kurallarına uygun olarak ürün teslimi aşamalarında hassasiyetle çalışmaları sağlandı.

Türkiye ve Dünya genelinde etkili olan Covid-19 salgını, uluslararası karayolu, denizyolu ve havayolu üzerinde nakliye, taşıma hizmetlerini olumsuz etkiledi. Salgının kontrol altına alındığı ülkelerde, ticari sevkiyat ile esnek bırakılan sektörlerden biride taşımacılık sektörü oldu. Planlı taşımalar, ticari yük taşımaları konusunda istisna tutulan sektörümüzde, alınan uluslararası önlemlere uyulması koşulu ile nakliye hizmetleri devam etmekte.

2021 Yılında Taşımacılık Sektörü

2021 yılında nakliye sektörü covid-19 salgını kapsamında hizmetlerine 2020 yılında olduğu gibi devam edecektir. Bu salgın döneminde kazanılan ek hijyen ve temizlik önemleri salgın sonrası da standart taşımacılık için kalıcı olacağı, özellikle uluslararası nakliyenin yeni standartları arasında yer alacağını düşünüyoruz. Bu koşullara uyum sağlayan firmamız sizlere daha öncede olduğu gibi salgın zamanında da en üstün hijyen kurallarına uygun nakliye hizmetleri sağlamakta.

2021 Yılında Taşımacılık Sektörü

Ticari mal ve hizmet taşımacılığından farklı olarak ev eşya taşımacılığı, birebir temasın olduğu, eşyaların alınması ve teslimatında evde bulunmak, titizlik ve özel bir güvenlik önemli ile sağlanılması gerekliliğini getirmekte. Şirketimiz Alfa Omega World Movers ihtiyacınız olan ev eşya taşımacılığını en güvenli şekilde, uluslararası standartlara ve ülkelerin getirdiği pandemi kurallarına uygun olarak geçmişten günümüze sürdürmekte.

Uluslararası taşımacılık hizmetlerimiz, güncel nakliyat bilgileri ve aklınıza takılan tüm sorularını için bizlere aşağıdaki iletişim yollarından dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Aşağıda yer alan iletişim formu üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz. Sorularınız, merak ettikleriniz ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilir, uzman ekibimiz tarafından bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Online Taşıma Teklifi!

    Uluslararası Nakliyat Teklif Formu








    1 Comment

      Bir cevap yazın