Esentepe, Uğur Cd. No:27 Kartal +(90) 444 56 93 info@alfaomegaworld.com
2022 Uluslararası Ev Taşıma Fiyatları
Blog

2022 Uluslararası Ev Taşıma Fiyatları

Yurt dışında bir yer taşınmak için farklı gerekçeleriniz olabilir. Bu gerekçelerin başında genellikle yeni bir iş gelir. Eğitim aldığı alanda ya da uzmanlığına göre yeni bir iş bulan kişiler, sıfırdan bir hayata başlayacakları ülkeye taşınırken bazen eşyalarını da götürmek ister. Bu süreçte devreye uluslararası evden eve nakliyat firmaları girer. Firma tercihinizi doğru yapmanız, eşyalarınızın gideceği ülkeye herhangi bir hasara uğramadan ulaşmasını sağlar. Alfa Omega World Movers’ı tercih etmeniz halinde kaliteli bir hizmet alarak yeni yaşamınıza iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Son teknoloji koruyucu malzemelerle paketlenen ve gerekli durumlarda sökülerek taşınan parçaların; kırılması, devrilmesi ya da hasar alarak çalışamaz hale gelmesi engellenir.

2022 Uluslararası Ev Taşıma Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Yurt dışına taşınmak üzere olanlar, Türkiye’den çıkış yapacakları tarih kesinleştikten sonra aynı ya da yakın tarihler için firmamızla iletişime geçebilir. Bu sayede yeni evinize ulaştığınız zaman, eşyalarınız da hazır bir vaziyette sizi bekler. Bu hizmet için ne kadar bir ödeme yapmanız gerektiğine yapılacak ekspertiz çalışması neticesinde karar verilir.

Eşya sayınız, varış noktasının uzaklığı, kullanılacak taşımacılık yöntemi; fiyat üzerinde etkili olan detaylardan bazılarıdır. Her zaman size uygun seçenekler sunan Alfa Omega World Movers sayesinde masraflarınızı minimum seviyede tutarak iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Uluslararası Ev Taşıma Fiyatlarında Uygun Seçenekler

Uluslararası ev taşıma fiyatlarında cazip seçenekler sunan firmamızın daha pek çok avantajı vardır. Bunların başında tüm eşyalarınızın yol boyunca sigortalanması gelir. Böylece herhangi bir hasar söz konusu olduğunda, maddi kayıplarınızın giderilmesi hedeflenir. Aynı zamanda gümrük işlemlerinde de sizin hiçbir zahmete katlanmamanız için tüm süreç alanında profesyonel firmamız tarafından yönetilir. Sizin verdiğiniz vekâletle gümrüklerde karşılaşılan prosedürler, sorunsuz bir şekilde yerine getirilmektedir.

Varış noktasına ulaşıldığında da size hizmet vermeye devam eden Alfa Omega World Movers; sökülen dolap, masa gibi eşyaların yeniden kurulumunu yapar.

Uluslararası Ev Taşımada Vergiler Fiyatlara Dâhil mi?

Uluslararası evden eve nakliyatta vergiler, taşımanın yapılacağı ülkeye göre değişkenlik gösterir. Yurt dışından Türkiye’ye yerleşmek amacıyla gelenlere, ev eşyalarında vergi muafiyeti uygulanır. Bu sayede taşınma masraflarınıza bir yenisi eklenmeden yeni hayatınıza ilk adımı atabilirsiniz.

Farklı bir ülkeye gidenler içinse firmamız, gümrük vergisiz taşıma avantajı sunar.

Ev Taşıma Ücretleri 2022

Sadece ekspertiz çalışması sonucu belirlenecek ücreti ödeyerek, Avrupa’da ya da dünyanın farklı bir noktasında yeni bir yaşam kurarken eşyalarınızı da yanınızda götürebilirsiniz.

Şirketimiz ev taşıma sektöründe sizlere en uygun profesyonel taşımacılık çözümleri sunuyoruz. Kurumal nakliye işlemlerimiz ile anahtar teslim ev eşya nakliyesi için izlere ücretsiz keşif hizmetleri ile teklif hazırlıyoruz.

Uluslararası Ev Taşımada Profesyonel Hizmet

Alfa Omega World Movers, uzun yıllara dayanan deneyimiyle uluslararası taşımacılıkta en güvenilir adreslerin başında gelir. Türkiye’nin her yerinden bize başvurabilir; taşımacılıkta güvenle ve kaliteyle tanışabilirsiniz. Sunduğumuz fiyat seçeneklerini öğrenmek için “Teklif İste” butonunu tıklamanız yeterlidir. Bizimle iletişime geçmek içinse “WhatsApp İletişim Hattı butonunu kullanabilirsiniz.

    Online Taşıma Teklifi!

    Uluslararası Nakliyat Teklif Formu